Sposób przygotowania: Piekarnik rozgrzewamy do 220 stopni. Dynię dokładnie myjemy, przecinamy na pół i łyżką wyciągamy ze środka pestki. Następnie dynię kroimy w kostkę, nie musi być drobna, ani równa, ważne żeby wygodnie się jadło :) Dynię układamy na blasze wyłożonej papierem do pieczenia, skrapiamy oliwą z oliwek i posypujemy tymiankiem. Wkładamy do piekarnika na około 30-40 minut, miękkość możemy sprawdzać widelcem. Upieczoną dynię wyjmujemy z piekarnika i wkładamy do miski. Posypujemy całość orzechami włoskimi i pokruszonym serem. Wszystko doprawiamy solą i pieprzem do smaku. Smacznego!
Kontakt:
- 530 530 156
Dorota Lejkowska
OPINIA PACJENTA: Bardzo polecam wizytę u Pani Dietetyk. Ułożona dla mnie dieta uwzględnia nie tylko moje preferencje smakowe ale również towarzyszące problemy zdrowotne. Czuję się dobrze, głodna absolutnie nie chodzę czego bałam się na początku i jetem coraz lżejsza:) Polecam
12.11.2014
Twój komentarz